word lid van Natuurpunt

Vereniging voor natuur en landschap in Geraardsbergen, Lierde, Everbeek en Parike

Word lid van Natuurpunt

Wat krijg ik als lid van Natuurpunt ?

Het lidgeld bedraagt 30 euro per kalenderjaar.

Als nieuw lid ontvang je een welkomstpakket.

Je geniet van volgende voordelen :

• onze fiets- en wandelgids

Een geïllustreerde gids met tips voor meer dan 60 wandelingen en fietstochten in onze mooiste natuurgebieden.  Het is een boekje met kaarten en praktische informatie over afstanden, startplaatsen, aangewezen wandelperiodes, bezienswaardigheden en de bereikbaarheid van de natuurgebieden. Deze wandelgids is niet in de handel verkrijgbaar. Enkel wie lid wordt van Natuurpunt, wordt er eigenaar van!


• Vier maal per jaar het kleurrijke ledentijdschrift Natuur.blad

Natuur.blad is het communicatiemiddel tussen Natuurpunt en haar leden.  Het stelt zich tot doel te informeren over de doelstellingen, de standpunten, de werking en de realisaties van de vereniging.

In vlot leesbare en rijk geïllustreerde interviews, reportages, dossiers en sfeerbeelden wil de redactie thema’s belichten als natuurbehoud en landschapszorg, natuurbeleving, natuurstudie, beleidswerking, natuureducatie, verenigingswerkingen duurzame ontwikkeling.

Tegenover de andere, meer gespecialiseerde tijdschriften van Natuurpunt, wil Natuur.blad zich positioneren als een laagdrempelige publicatie met een eenvoudig en bevattelijk taalgebruik, bestemd voor de leek met een brede algemene interesse voor natuur en milieu.


• Vier maal per jaar het kleurrijke regionale tijdschrift Dendriet.

Dendriet is het communicatiemiddel tussen 9 Natuurpunt afdelingen uit de Denderregio en hun leden.  Het is in kleur en verschijnt vier keer per jaar.

We houden eraan om in Dendriet geen algemene artikels te publiceren die je elders ook kan vinden. We geven vooral actuele informatie die nauw aan de Denderstreek is gebonden.  In elke Dendriet wordt een reservaat uit de regio belicht.  En met de Dendrietkalender heb je meteen alle activiteiten die doorgaan in de Denderstreek op een rijtje.

 

• een aanbod van honderden activiteiten in heel Vlaanderen.

 

• 10% korting in de Natuurpuntwinkel.

Natuurpunt heeft een webwinkel met boeken over de natuur van hier tot in de verste uithoeken van de wereld en met een heleboel praktisch 'materiaal' voor de natuurliefhebber, waaronder een groot aanbod van verrekijkers en telescopen.  Als lid krijg je 10% korting op alle aankopen.

 

• een ledenhoekje op de website van Natuurpunt

Natuurpuntleden hebben via hun lidnummer toegang tot het aparte leden-hoekje op de website van Natuurpunt waar je honderden wandelingen in natuurreservaten kan downloaden. 

 

Hoe word ik lid ?

Schrijf 30 euro over op rekeningnummer BE92 4431 6588 1123 van Natuurpunt Boven-Dender, met vermelding van "nieuw lid".

Stuur bijkomend een berichtje naar Koen Steenhoudt (zie rubriek Contacten), zodat we onmiddellijk je adres in onze regionale databank kunnen stoppen.

Aarzel niet om meer informatie aan te vragen bij Carlos (zie rubriek Contacten).Copyright © Natuurpunt Boven-Dender